Gå direkt till innehåll
Kristoffer Triumf med sin Kia EV6 GT Line.
Kristoffer Triumf med sin Kia EV6 GT Line.

Pressmeddelande -

Poddaren, entreprenören och författaren Kristoffer Triumf i samarbete med Kia Sweden

Kia Sweden inleder samarbete med en av Sveriges mest kända intervjuare.
I podcasten Värvet har Kristoffer Triumf fått kreatörer, underhållare och makthavare att öppna upp och dela med sig av sina erfarenheter.
Nu kör han vidare i en Kia EV6.

30 mars, 2023 – Kristoffer Triumf är reklamaren som bröt ny mark i Mediesverige när han för drygt tio år sedan startade podcasten Värvet. Podden har blivit en av Sveriges mest nedladdade med över 100 miljoner lyssningar. Han har nominerats till Stora journalistpriset för förmågan att lyfta det enskilda samtalet med sina intervjupersoner och nå ut till en stor publik på ett personligt sätt.

Målgruppen är bred och podden riktar sig till många, vilket överensstämmer med Kias filosofi om att tillhandahålla laddbara bilar för många, inte bara ett fåtal.
Som en del i samarbetet kör Kristoffer Triumf en Kia EV6 GT Line.

– Ibland måste även en poddare ta bilen, och då känns det fantastiskt att göra det med ett varumärke som har så högt ställda hållbarhetsmål som Kia. Hittills har min EV6 rönt stor popularitet hos såväl mina barns lagkompisar, som min fästmö när vi varit på långkörningar. Och det är överlägset den roligaste och smartaste bilen jag kört, dessutom är det nästan mind-boggling att den helt går på el, säger Kristoffer Triumf.

Under året kommer vi att få se Kristoffer i olika aktiveringar tillsammans med Kia.

– Kristoffer Triumf är inte bara en skicklig intervjuare utan en selfmade entreprenör med stort driv och kreativitet i allt han gör. Hans stora intresse för elbilar och teknik samt det faktum att han genuint gillar Kia och det vi står för i våra ambitiösa mål om att bli en hållbar mobilitetsleverantör, gör att Kristofer Triumf är trovärdig i att förmedla vad den laddbara friheten med Kia innebär, säger Jonas Nilsson, marknadschef Kia Sweden.

Om Kristoffer Triumf

Född 1974 i Strängnäs, är en svensk poddare, entreprenör och författare. Arbetat som journalist, redaktör och copywriter.

Vann ett Guldägg 2007.

Han har även arbetat med TV och som ståupp-komiker.

Värvet var en av Sveriges första poddar och numera en av de mest nedladdade. I timslånga avsnitt intervjuar han svenska makthavare, kreatörer och kändisar.

Nominerad till Stora journalistpriset i kategorin "Årets förnyare" med Värvet 2013. 2021 nominerad till Guldörat i kategorin "Årets intervju".

Debuterade som författare med romanen Törst på Bookmark förlag 2021.

År 2022 medverkade Triumf i underhållningsprogrammet Sveriges mästerkock VIP.

Följ @
Instagram Facebook

Värvet Acast

Kia Sweden – samarbetspartners

###

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Kia Corporation

Kia Corporation (www.kia.com) är ett globalt mobilitetsvarumärke med visionen att erbjuda hållbara mobilitetslösningar. Sedan Kia grundades 1944 har företaget satt människor i rörelse. Med 52 000 anställda över hela världen, närvaro på mer än 190 marknader och produktionsanläggningar i sex länder, säljer företaget idag cirka tre miljoner fordon per år. Kia står i spetsen för populariseringen av elektrifierade fordon och elbilar och utvecklar ett växande utbud av mobilitetstjänster och uppmuntrar miljontals människor runt om i världen att utforska de bästa sätten att förflytta sig. Med företagets slogan – ”Movement that inspires” – vill Kia inspirera genom upplevelser av varumärket och genom nya innovativa produkter och tjänster.
För mer information, besök Kia Global Media Center på www.kianewscenter.com

Kia Europe

Kia Europe är den europeiska försäljnings-, marknadsförings- och serviceavdelningen för Kia Corporation. Med huvudkontor i Frankfurt, Tyskland, täcker man 39 marknader över hela Europa och Kaukasus.

Om Kia Sweden

Kia Sweden AB (www.kia.com) är ett dotterbolag till Kia Europe och har ca 82 återförsäljare spridda över landet där de flesta är fullserviceanläggningar med försäljning och serviceverkstad. Det finns även 12 fristående serviceverkstäder. Förutom import ansvarar företaget för produktplanering, försäljning, service, utbildning, reservdelsadministration, marknadsföring och information för Kia i Sverige. Andra tjänster är t ex Kia originalservice, Kia bilförsäkring och Kia bilfinansiering via billån, privatleasing och leasing för tjänstebilar/förmånsbilar/företagsbilar. Kia Sweden AB är beläget i Upplands Väsby och har 75 anställda.

Kontakter

David Lilja

David Lilja

Presskontakt Press- & Kommunikationschef Svarar endast på frågor från media. Frågor från dig som konsument hänvisar vi till sidorna nedan. Mediesäljare hänvisas till Bizkit Havas. Sök återförsäljare & verkstad Kia Sweden - kontaktformulär